Aprovechamos al máximo lo que tenemos

Flexibilitat energètica

El nostre objectiu és deixar de dependre de les fonts d’energia externa més enllà de l’electricitat. Per aconseguir-ho és imprescindible que el consum s’adapti a la producció fotovoltaica, fusionant així el sistema solar amb casa teva.

L’autogestió és llibertat

Una instal·lació fotovoltaica, sigui aïllada o d’autoconsum, aprofita sobre un 30% del que pot generar, ja que el nostre consum sovint no coincideix amb la incidència solar. Davant d’un 70% d’energia mal aprofitada, la nostra proposta és clara:

“Que casa teva consumeixi quan brilla el sol”

Gestionant automàticament els consums de casa segons la producció disponible pots aprofitar aquest 70% i multiplicar el rendiment de la instal·lació que ja tens a la teva teulada, aconseguint minimitzar el consum d’energia fora-d'hores de sol.

El sistema adaptat a casa teva

La flexibilització del consum és una solució totalment personalitzada, ja que cada cas té unes necessitats i recursos molt diferents. La nostra feina és fer que el sistema treballi, de manera automàtica, en consonància amb les teves necessitats. Tot això i molt més mantenint un confort total a casa teva!

Això obre la porta a un món nou i revolucionari:

Control del bombeig d’aigua

Gestió de l’aigua calenta

Regulació de la climatització

Adaptació del consum a les tarifes horàries

¿Quieres ser más independiente energéticamente?

¡Explícanos ahora tu situación y haremos que tu instalación se adapte a tus necesidades!

Més estalvi, sense més plaques?

Cada kWh que s’autoconsumeix directament de la instal·lació solar te molt més valor que el que s’injecta a la xarxa, encara que aquest el compensi la comercialitzadora. Per tant, augmentar l’autoconsum té un impacte directe a la factura de la llum.

A més a més, si aquesta energia s’aprofita per escalfar aigua o fer treballar més les bombes de calor, es pot produir un gran estalvi també en les factures de gas o gasoil.

I encara més! Fer flexible el consum és l’alternativa a les bateries, ja que aconseguim multiplicar la teva independència real de la xarxa elèctrica sense necessitat d’instal·lar-ne.

Una “nova energia” és possible

Sí que és possible abastir-nos d’energia renovable, però és impossible sense una òptima gestió.

En un món on gran part del subministrament elèctric provindrà de fonts rígides (no es pot decidir quan han de produir i quan no) l'única opció és la flexibilització del consum per tal que aquest s’adapti mimèticament a la producció en temps real.

Però no té sentit, plantejar aquesta flexibilitat globalitzada si no hi ha una gestió del consum a petita escala a les cases i els edificis. La nostra missió és implementar aquesta gestió, però per fer-ho et necessitem a tu. Fes que casa teva treballi per un futur sostenible.

Aquí comença el camí cap a “la nova energia”!

Projectes flexibilitat energètica

En Solifoc estamos convencidos que hace falta substituir las "transacciones comerciales" por "relaciones humanas". Por eso estamos plenamente comprometidos contigo y la instalación que ponemos en tus manos, y eso se palpa en nuestros resultados.

Mas Aïllat a Lladó

10 - 01 - 2024

Lladó

Flexiblidad energética - Sistemas aislados

Projeccte de reconstrucció d'un más aïllat amb un futur centre de ioga i turisme rural. Una instal·lació especialment maca per la ubicació i les persones que l'habiten.

Instal·lacció amb dos inversors, Fronius i Victron, per tenir e màxim de potència disponible, amb 5.4 kWp i 10.8 kWh de bateries.

Casa de palla aïllada

27 - 06 - 2023

Piera

Flexiblidad energética - Sistemas aislados

Aquest projecte de bioconstrucció ha sigut especialment gratificant per la gent que hi viu allà. Amb només 3 panells aconseguim alimentar tota una casa i especialment l'aigua calenta d'aquesta, gràcies a la bona orientació i la consciencia dels habitants.

1,95 kWp amb una bateria de 5kWh tot controlat amb el sistema Victron

Casa rural aïllada

16 - 05 - 2023

Solius

Flexiblidad energética - Sistemas aislados

En aquest projecte ha sigut imperatiu realitzar una gestió automàtica de la bomba de pou per tal de evitar sobrecàrregues a la instal·lació i solucionar el subministre d'aigua amb un pressupost ajustat als consums. Victron ens aporta la seguretat per a poder realitzar-ho.

8 panells al teulat amb un total de 3,2 kWp i 7,2 kWh de capacitat.

Casa en petita ciutat

22 - 09 - 2022

Montagut

Autoconsumo - Flexiblidad energética

“Teniem uns estalvis florint-se al banc, després de mirar una mica vàrem decidir invertir-ho en fotovoltaica i això sumat a la màgia feta per Solifoc fant que ara sigui un 80% autosuficient i gasti 1500€ menys de llum cada any”.

Amb 3,2kWp i 5,1kWh de bateries, aquesta família ha aconseguit ser pràcticament autosuficient i tenir un estalvi impresionant.

Casa de poble

04 - 05 - 2022

Sales de Lierca

Autoconsumo - Flexiblidad energética

“He reduit el consum d’electricitat un 50%, provocant un estalvi de 1500€ el primer any, però a més a més he estalviat 1000€ de gasoil gràcies al sistema d’aigua calenta”.

Tot comença mirant com posar plaques a la teulada i acaba convinant 2 sistemes fotovoltaics, amb bateries i consum flexible per a escalfar aigua calenta… Tot el que fem en una sola instal·lació!

Casa amb aerotèrmia

10 - 01 - 2023

Ripoll

Autoconsumo - Flexiblidad energética

Un projecte amb 18kW de fotovoltaica, 10kWh de bateries i sistema de back up gairavé inviable amb discriminació de l'aerotèrmia, que ens va posar a prova en varies ocasions, que finalment ha estat un gran èxit tant per la propietat com per nosaltres.

“Tot el que pugui fer amb vosaltres, millor que amb qualsevol altre”

info@solifoc
Tlf.: 686761066 / 659393837
Tortellà - Girona