Making the most out of what we have

Flexibilitat energètica

El nostre objectiu és deixar de dependre de les fonts d’energia externa més enllà de l’electricitat. Per aconseguir-ho és imprescindible que el consum s’adapti a la producció fotovoltaica, fusionant així el sistema solar amb casa teva.

L’autogestió és llibertat

Una instal·lació fotovoltaica, sigui aïllada o d’autoconsum, aprofita sobre un 30% del que pot generar, ja que el nostre consum sovint no coincideix amb la incidència solar. Davant d’un 70% d’energia mal aprofitada, la nostra proposta és clara:

“Que casa teva consumeixi quan brilla el sol”

Gestionant automàticament els consums de casa segons la producció disponible pots aprofitar aquest 70% i multiplicar el rendiment de la instal·lació que ja tens a la teva teulada, aconseguint minimitzar el consum d’energia fora-d'hores de sol.

El sistema adaptat a casa teva

La flexibilització del consum és una solució totalment personalitzada, ja que cada cas té unes necessitats i recursos molt diferents. La nostra feina és fer que el sistema treballi, de manera automàtica, en consonància amb les teves necessitats. Tot això i molt més mantenint un confort total a casa teva!

Això obre la porta a un món nou i revolucionari:

Control del bombeig d’aigua

Gestió de l’aigua calenta

Regulació de la climatització

Adaptació del consum a les tarifes horàries

Do you want to be more independent energetically?

Tell us your situation now and we will make your installation adapt to your needs!

Més estalvi, sense més plaques?

Cada kWh que s’autoconsumeix directament de la instal·lació solar te molt més valor que el que s’injecta a la xarxa, encara que aquest el compensi la comercialitzadora. Per tant, augmentar l’autoconsum té un impacte directe a la factura de la llum.

A més a més, si aquesta energia s’aprofita per escalfar aigua o fer treballar més les bombes de calor, es pot produir un gran estalvi també en les factures de gas o gasoil.

I encara més! Fer flexible el consum és l’alternativa a les bateries, ja que aconseguim multiplicar la teva independència real de la xarxa elèctrica sense necessitat d’instal·lar-ne.

Una “nova energia” és possible

Sí que és possible abastir-nos d’energia renovable, però és impossible sense una òptima gestió.

En un món on gran part del subministrament elèctric provindrà de fonts rígides (no es pot decidir quan han de produir i quan no) l'única opció és la flexibilització del consum per tal que aquest s’adapti mimèticament a la producció en temps real.

Però no té sentit, plantejar aquesta flexibilitat globalitzada si no hi ha una gestió del consum a petita escala a les cases i els edificis. La nostra missió és implementar aquesta gestió, però per fer-ho et necessitem a tu. Fes que casa teva treballi per un futur sostenible.

Aquí comença el camí cap a “la nova energia”!

Projectes flexibilitat energètica

At Solifoc we are convinced that it is necessary to replace "commercial transactions" with "human relations". That is why we are fully committed to you and the installation that we put in your hands, and that is palpable in our results.

Mas Aïllat a Lladó

10 - 01 - 2024

Lladó

Energy flexiblity - Off-grid systems

Projeccte de reconstrucció d'un más aïllat amb un futur centre de ioga i turisme rural. Una instal·lació especialment maca per la ubicació i les persones que l'habiten.

Instal·lacció amb dos inversors, Fronius i Victron, per tenir e màxim de potència disponible, amb 5.4 kWp i 10.8 kWh de bateries.

Casa de palla aïllada

27 - 06 - 2023

Piera

Energy flexiblity - Off-grid systems

Aquest projecte de bioconstrucció ha sigut especialment gratificant per la gent que hi viu allà. Amb només 3 panells aconseguim alimentar tota una casa i especialment l'aigua calenta d'aquesta, gràcies a la bona orientació i la consciencia dels habitants.

1,95 kWp amb una bateria de 5kWh tot controlat amb el sistema Victron

Casa rural aïllada

16 - 05 - 2023

Solius

Energy flexiblity - Off-grid systems

En aquest projecte ha sigut imperatiu realitzar una gestió automàtica de la bomba de pou per tal de evitar sobrecàrregues a la instal·lació i solucionar el subministre d'aigua amb un pressupost ajustat als consums. Victron ens aporta la seguretat per a poder realitzar-ho.

8 panells al teulat amb un total de 3,2 kWp i 7,2 kWh de capacitat.

Casa en petita ciutat

22 - 09 - 2022

Montagut

Self-consumition - Energy flexiblity

“Teniem uns estalvis florint-se al banc, després de mirar una mica vàrem decidir invertir-ho en fotovoltaica i això sumat a la màgia feta per Solifoc fant que ara sigui un 80% autosuficient i gasti 1500€ menys de llum cada any”.

Amb 3,2kWp i 5,1kWh de bateries, aquesta família ha aconseguit ser pràcticament autosuficient i tenir un estalvi impresionant.

Casa de poble

04 - 05 - 2022

Sales de Lierca

Self-consumition - Energy flexiblity

“He reduit el consum d’electricitat un 50%, provocant un estalvi de 1500€ el primer any, però a més a més he estalviat 1000€ de gasoil gràcies al sistema d’aigua calenta”.

Tot comença mirant com posar plaques a la teulada i acaba convinant 2 sistemes fotovoltaics, amb bateries i consum flexible per a escalfar aigua calenta… Tot el que fem en una sola instal·lació!

Casa amb aerotèrmia

10 - 01 - 2023

Ripoll

Self-consumition - Energy flexiblity

Un projecte amb 18kW de fotovoltaica, 10kWh de bateries i sistema de back up gairavé inviable amb discriminació de l'aerotèrmia, que ens va posar a prova en varies ocasions, que finalment ha estat un gran èxit tant per la propietat com per nosaltres.

“Tot el que pugui fer amb vosaltres, millor que amb qualsevol altre”

info@solifoc
Tlf.: 686761066 / 659393837
Tortellà - Girona