El nostre cap està constantment buscar solucions als grans problemes energètics que patim actualment a nivell global, i les nostres mans treballen per aplicar aquestes solucions a cada casa. Creiem fermament que els grans impactes només s’aconsegueixen sumant les aportacions de tots.

PROJECTES

Pensem en global i actuem en local

Mas Aïllat a Lladó

Projeccte de reconstrucció d’un más aïllat amb un futur centre de ioga i turisme rural. Una instal·lació especialment maca per la ubicació i les persones que l’habiten.

Instal·lacció amb dos inversors, Fronius i Victron, per tenir e màxim de potència disponible, amb 5.4 kWp i 10.8 kWh de bateries.

10 – 01 – 2024

Lladó

Energy flexiblityOff-grid systems

Casa de palla aïllada

Aquest projecte de bioconstrucció ha sigut especialment gratificant per la gent que hi viu allà. Amb només 3 panells aconseguim alimentar tota una casa i especialment l’aigua calenta d’aquesta, gràcies a la bona orientació i la consciencia dels habitants.

1,95 kWp amb una bateria de 5kWh tot controlat amb el sistema Victron

27 – 06 – 2023

Piera

Energy flexiblityOff-grid systems

Casa de poble autosuficient

Per què pagar llum si podem ser autosuficients al 100% amb la nostra pròpia energia?
Les bateries ByD juntament amb l’inversor Fronius GEN24 s’encarreguen d’aconseguir la independència energètica amb un rendiment excelent.

4.2 kWp amb 5.2 kWh d’acumulació en bateries.

05 – 09 – 2023

Begudà

Self-consumition

Ampliació en mas aïllat

Aquest mas aïllat consumia molt diesel pel generador de suport. El consum havia augmentat considerablement al començar l’activitat de turisme rural i per solventar-ho vam afegir un regulador Victron amb 4kWp més i el doble de bateries.

Ara el Sol cobreix el 100% de la demanda d’aquesta casa rural.

01 – 08 – 2023

Sales de Lierca

Off-grid systems

Petita aïllada a caseta de fusta

Una instal·lació amb una sol panell per a cobrir les necessitats esencials elèctriques i donar llum a una caseta que abans utilitzava espelmes.

Instal·lació de 450Wp amb una bateria de plom de 12V i 250Ah.

Perquè les coses petites son les que ens fan grans.

03 – 10 – 2023

Cogoleres

Off-grid systems

Casa a dues aigües a Olot

“Abans pagavem 100€ i em passat a no pagar res a la llum”

En aquest projecte molt a prop nostre, aprofitant els dos vessants sud est i sud oest, aquesta casa aprofita l’energia durant tot el dia amb els 5,5 kWp instal·lats i l’inversor Fronius.


19 – 09 – 2023

Olot

Self-consumition

Casa rural aïllada

En aquest projecte ha sigut imperatiu realitzar una gestió automàtica de la bomba de pou per tal de evitar sobrecàrregues a la instal·lació i solucionar el subministre d’aigua amb un pressupost ajustat als consums. Victron ens aporta la seguretat per a poder realitzar-ho.

8 panells al teulat amb un total de 3,2 kWp i 7,2 kWh de capacitat.

16 – 05 – 2023

Solius

Energy flexiblityOff-grid systems

Centre Cívic a Santa Pau

El Centre Cívic de Can Blanc, a Santa Pau, ja produeix la seva energia! Una gran instal·lació de 16kWp amb un inversor Fronius, per a poder cobrir tant el consum del bar, com el consultori que hi ha sota el teulat.

Una millora per un poble pioner en la generació d’energia.

14 – 02 – 2023

Santa Pau

Self-consumition

Nau industrial a Fornells de la Selva

Amb la gran superfície del teulat, aquesta nau podrá abastir el sistema de refrigeració per l’estiu i reduir la demanda energètica en les hores de sol, justament quan es treballa!

Tot això gràcies als 20 panells de 500 Wp i a dos inversors SMA en paral·lel.

19 – 12 – 2022

Fornells de la Selva

Self-consumition

Casa en petita ciutat

“Teniem uns estalvis florint-se al banc, després de mirar una mica vàrem decidir invertir-ho en fotovoltaica i això sumat a la màgia feta per Solifoc fant que ara sigui un 80% autosuficient i gasti 1500€ menys de llum cada any”.

Amb 3,2kWp i 5,1kWh de bateries, aquesta família ha aconseguit ser pràcticament autosuficient i tenir un estalvi impresionant.

22 – 09 – 2022

Montagut

Self-consumitionEnergy flexiblity

Casa urbanització

Mai haviem vist una casa amb tantes teulades, 20 panells distribuits en 5 grups diferents! En total 7,9kWp, amb un inversor híbrid preparat per a bateries i sistema de back-up, i uns resultats sorprenents!

“Con la mala distribución de los tejados, teníamos miedo que la instalación tuviera un mal rendimiento, pero finalmente los resultados són más que positivos”

23 – 03 – 2023

Tortellà

Self-consumition

Casa de poble

“He reduit el consum d’electricitat un 50%, provocant un estalvi de 1500€ el primer any, però a més a més he estalviat 1000€ de gasoil gràcies al sistema d’aigua calenta”.

Tot comença mirant com posar plaques a la teulada i acaba convinant 2 sistemes fotovoltaics, amb bateries i consum flexible per a escalfar aigua calenta… Tot el que fem en una sola instal·lació!

04 – 05 – 2022

Sales de Lierca

Self-consumitionEnergy flexiblity

Casa amb aerotèrmia

Un projecte amb 18kW de fotovoltaica, 10kWh de bateries i sistema de back up gairavé inviable amb discriminació de l’aerotèrmia, que ens va posar a prova en varies ocasions, que finalment ha estat un gran èxit tant per la propietat com per nosaltres.

“Tot el que pugui fer amb vosaltres, millor que amb qualsevol altre”

10 – 01 – 2023

Ripoll

Self-consumitionEnergy flexiblity

info@solifoc
Tlf.: 686761066 / 659393837
Tortellà - Girona