El nostre cap està constantment buscar solucions als grans problemes energètics que patim actualment a nivell global, i les nostres mans treballen per aplicar aquestes solucions a cada casa. Creiem fermament que els grans impactes només s’aconsegueixen sumant les aportacions de tots.

PROJECTES

Pensem en global i actuem en local

Mas Aïllat a Lladó

Projeccte de reconstrucció d’un más aïllat amb un futur centre de ioga i turisme rural. Una instal·lació especialment maca per la ubicació i les persones que l’habiten.

Instal·lacció amb dos inversors, Fronius i Victron, per tenir e màxim de potència disponible, amb 5.4 kWp i 10.8 kWh de bateries.

10 – 01 – 2024

Lladó

Flexibilitat EnergèticaSistemes Aïllats

Casa de palla aïllada

Aquest projecte de bioconstrucció ha sigut especialment gratificant per la gent que hi viu allà. Amb només 3 panells aconseguim alimentar tota una casa i especialment l’aigua calenta d’aquesta, gràcies a la bona orientació i la consciencia dels habitants.

1,95 kWp amb una bateria de 5kWh tot controlat amb el sistema Victron

27 – 06 – 2023

Piera

Flexibilitat EnergèticaSistemes Aïllats

Casa de poble autosuficient

Per què pagar llum si podem ser autosuficients al 100% amb la nostra pròpia energia?
Les bateries ByD Premium HVS juntament amb l’inversor Fronius GEN24 s’encarreguen d’arribar a practicament la independència energètica amb un rendiment excelent.

4.2 kWp amb 5.2 kWh d’acumulació en bateries.

05 – 09 – 2023

Begudà

Autoconsum

Ampliació en mas aïllat

Aquest mas aïllat consumia molt diesel pel generador de suport. El consum havia augmentat i per solventar-ho vam afegir un regulador Victron amb 4kWp més i el doble de bateries. Ara el Sol cobreix el 100% de la demanda d’aquesta casa rural.

01 – 08 – 2023

Sales de Lierca

Sistemes Aïllats

Petita aïllada a caseta de fusta

Una instal·lació amb una sol panell per a cobrir les necessitats esencials elèctriques i donar llum a una caseta que abans utilitzava espelmes.
Perquè les coses petites son les que ens fan grans.

03 – 10 – 2023

Cogoleres

Sistemes Aïllats

Casa a dues aigües a Olot

“Abans pagavem 100€ i em passat a no pagar res a la llum”

Aprofitant els dos vessants sud est i sud oest, aquesta casa aprofita l’energia durant tot el dia amb els 5,5 kWp instal·lats

19 – 09 – 2023

Olot

Autoconsum

Casa rural aïllada

Projecte aillat de la xarxa, amb previsió d’ampliar per a un futur refugi en construcció. En aquest projecte ha sigut imperatiu realitzar una gestió automàtica de la bomba de pou per tal de evitar sobrecàrregues a la instal·lació i solucionar el subministre d’aigua amb un pressupost ajustat als consums.

Els equips Victron ens aporten la seguretat i control per a poder realitzar-ho. 8 panells al teulat amb un total de 3,2 kWp i 7,2 kWh de bateries Pylontech.

16 – 05 – 2023

Solius

Flexibilitat EnergèticaSistemes Aïllats

Centre Cívic a Santa Pau

El Centre Cívic de Can Blanc, a Santa Pau, ja produeix la seva energia! Una gran instal·lació de 16kWp amb un inversor Fronius, per a poder cobrir tant el consum del bar, com el consultori que hi ha sota el teulat.

14 – 02 – 2023

Santa Pau

Autoconsum

Nau industrial a Fornells de la Selva

Amb la gran superfície del teulat, aquesta nau podrá abastir el sistema de refrigeració per l’estiu i reduir la demanda energètica en les hores de sol, justament quan es treballa! Tot això gràcies als 20 panells de 500 Wp i a dos inversors SMA en paral·lel.

19 – 12 – 2022

Fornells de la Selva

Autoconsum

Casa en petita ciutat

“La instal·lació perfecte”. La coherència i afinat ajustament entre la producció d’energia i el consum, fan d’aquesta instal·lació una perla a destacar. Amb 3,2kWp i 5,1kWh de bateries, aquesta família ha aconseguit ser pràcticament autosuficient i tenir un estalvi més que destacable.

“Teniem uns estalvis florint-se al banc, després de mirar una mica vàrem decidir invertir-ho en fotovoltaica i això sumat a la màgia feta per Solifoc fant que ara sigui un 80% autosuficient i gasti 1500€ menys de llum cada any”

22 – 09 – 2022

Montagut

AutoconsumFlexibilitat Energètica

Casa urbanització

Mai haviem vist una casa amb tantes teulades, 20 panells distribuits en 5 grups diferents! En total 7,9kWp, amb un inversor híbrid preparat per a bateries i sistema de back-up, i uns resultats sorprenents!

“Con la mala distribución de los tejados, teníamos miedo que la instalación tuviera un mal rendimiento, pero finalmente los resultados són más que positivos”

23 – 03 – 2023

Tortellà

Autoconsum

Casa de poble

Tot comença mirant com posar plaques a la teulada i acaba en una nanp-grid convinant 2 sistemes fotovoltaics, un dels quals amb back-up i consum flexible per a escalfar aigua calenta… Tot el que fem en una sola instal·lació!

“He reduit el consum d’electricitat un 50%, provocant un estalvi de 1500€ el primer any, però a més a més he estalviat 1000€ de gasoil gràcies al sistema d’aigua calenta”

04 – 05 – 2022

Sales de Lierca

AutoconsumFlexibilitat Energètica

Casa amb aerotèrmia

Un projecte amb 18kW de fotovoltaica, 10kWh de bateries i sistema de back up gairavé inviable, que ens va posar a prova en varies ocasions, que finalment ha estat un gran èxit tant per ell com per nosaltres.

“Tot el que pugui fer amb vosaltres, millor que amb qualsevol altre”

10 – 01 – 2023

Ripoll

AutoconsumFlexibilitat Energètica

info@solifoc
Tlf.: 686761066 / 659393837
Tortellà - Girona