Fem que la teva energia vingui del sol, no de la xarxa

AUTO
CONSUM

L’Autoconsum és la millor opció per a estalviar a la factura de la llum i dissoldre l’impacte que tenen les fluctuacions del preu a la teva butxaca.

Convertim l’energia en estalvi

Entre el 30% i el 50% del teu consum provindrà directament de la instal·lació fotovoltaica a partir de l’endemà de la seva posada en marxa. La comercialitzadora compensarà la resta de kWh produïts.

Això converteix l’autoconsum en una inversió d’alta rendibilitat amb unes amortitzacions molt curtes, de fins a 6 anys en habitatges o residències, i inclús menors en indústries!

Llibertat energètica

Una instal·lació d’autoconsum et permet ser entre un 30% i un 50% independent de les comercialitzadores i passar a ser un “prosumidor”, tenint així una presència activa en el mercat elèctric. A més a més, és l’inici del camí cap a la teva autosuficiència energètica, ja que t’obre les portes a:

1. Flexibilitzar el teu consum per a consumir encara més energia del sol

2. Instal·lar bateries per utilitzar més tard l’energia que ara et sobra

3. Mantenir casa teva il·luminada davant de caigudes de la xarxa

Vols ser més independent energèticament?

Explica’ns ara la teva situació i farem que la instal·lació de casa teva s’adapti a les teves necessitats!

Junts canviem el món

Una instal·lació fotovoltaica te un impacte positiu molt gran per el clima. Això es deu a que:

- La meitat de l’energia produïda a la península ve de fonts no renovables, cosa que emet uns 0,16 kg de CO2/kWh.

- El transport de l’energia te moltes pèrdues i cal produir 2kWh per cada kWh que consumim a casa.

Com que la fotovoltaica és renovable i es produeix en el mateix lloc de consum, és realista dir que cada kWh que produïm a casa nostre estalvia 0,32kg de CO2 a l’atmósfera.

Per fer-ho simple: una instal·lació residencial produeix uns 5600kWh/any, i per tant estalvia uns 1800kg de CO2 cada any.

Amb això volem dir-te que el teu impacte és molt gran, que realment és útil i necessari. Tenim molta feina per fer i ens necessitem a tots i cada un de nosaltres per lliurar aquesta gran batalla, t’apuntes?

Projectes d'autoconsum

A Solifoc estem convençuts que cal substituir les “transaccions comercials” per “relacions humanes”. Per això estem plenament compromesos amb tu i amb la instal·lació que posem a les teves mans, i això es palpa en els nostres resultats.

Casa de poble autosuficient

05 - 09 - 2023

Begudà

Autoconsum

Per què pagar llum si podem ser autosuficients al 100% amb la nostra pròpia energia?
Les bateries ByD Premium HVS juntament amb l'inversor Fronius GEN24 s'encarreguen d'arribar a practicament la independència energètica amb un rendiment excelent.

4.2 kWp amb 5.2 kWh d'acumulació en bateries.

Casa a dues aigües a Olot

19 - 09 - 2023

Olot

Autoconsum

"Abans pagavem 100€ i em passat a no pagar res a la llum"

Aprofitant els dos vessants sud est i sud oest, aquesta casa aprofita l'energia durant tot el dia amb els 5,5 kWp instal·lats

Centre Cívic a Santa Pau

14 - 02 - 2023

Santa Pau

Autoconsum

El Centre Cívic de Can Blanc, a Santa Pau, ja produeix la seva energia! Una gran instal·lació de 16kWp amb un inversor Fronius, per a poder cobrir tant el consum del bar, com el consultori que hi ha sota el teulat.

Nau industrial a Fornells de la Selva

19 - 12 - 2022

Fornells de la Selva

Autoconsum

Amb la gran superfície del teulat, aquesta nau podrá abastir el sistema de refrigeració per l'estiu i reduir la demanda energètica en les hores de sol, justament quan es treballa! Tot això gràcies als 20 panells de 500 Wp i a dos inversors SMA en paral·lel.

Casa en petita ciutat

22 - 09 - 2022

Montagut

Autoconsum - Flexibilitat Energètica

“La instal·lació perfecte”. La coherència i afinat ajustament entre la producció d’energia i el consum, fan d’aquesta instal·lació una perla a destacar. Amb 3,2kWp i 5,1kWh de bateries, aquesta família ha aconseguit ser pràcticament autosuficient i tenir un estalvi més que destacable.

“Teniem uns estalvis florint-se al banc, després de mirar una mica vàrem decidir invertir-ho en fotovoltaica i això sumat a la màgia feta per Solifoc fant que ara sigui un 80% autosuficient i gasti 1500€ menys de llum cada any”

Casa urbanització

23 - 03 - 2023

Tortellà

Autoconsum

Mai haviem vist una casa amb tantes teulades, 20 panells distribuits en 5 grups diferents! En total 7,9kWp, amb un inversor híbrid preparat per a bateries i sistema de back-up, i uns resultats sorprenents!

“Con la mala distribución de los tejados, teníamos miedo que la instalación tuviera un mal rendimiento, pero finalmente los resultados són más que positivos”

Casa de poble

04 - 05 - 2022

Sales de Lierca

Autoconsum - Flexibilitat Energètica

Tot comença mirant com posar plaques a la teulada i acaba en una nanp-grid convinant 2 sistemes fotovoltaics, un dels quals amb back-up i consum flexible per a escalfar aigua calenta… Tot el que fem en una sola instal·lació!

“He reduit el consum d’electricitat un 50%, provocant un estalvi de 1500€ el primer any, però a més a més he estalviat 1000€ de gasoil gràcies al sistema d’aigua calenta”

Casa amb aerotèrmia

10 - 01 - 2023

Ripoll

Autoconsum - Flexibilitat Energètica

Un projecte amb 18kW de fotovoltaica, 10kWh de bateries i sistema de back up gairavé inviable, que ens va posar a prova en varies ocasions, que finalment ha estat un gran èxit tant per ell com per nosaltres.

“Tot el que pugui fer amb vosaltres, millor que amb qualsevol altre”

info@solifoc
Tlf.: 686761066 / 659393837
Tortellà - Girona