Portem llum on no n’hi ha

SISTEMES AÏLLATS

A Solifoc apostem per l’autosuficiència perquè hem crescut i viscut amb instal·lacions totalment aïllades de la xarxa elèctrica des de petits. Per això coneixem i comprenem millor que ningú les necessitats que ha de cobrir una instal·lació d’aquest tipus.

Energia sense interrupcions

Si la xarxa elèctrica et queda lluny o ets una persona en moviment, coneixes la importància de disposar d’un subministrament elèctric robust i fiable. Estem aquí per a fer-ho realitat.

Els nostres sistemes estan preparats per a subministrar energia de manera ininterrumpuda al llarg de tot l’any siguin quines siguin les necessitats a cobrir.

Més d’una dècada d’experiència i una gran passió per les instal·lacions aïllades ens avala, per això ens veiem en cor de dir-te que, amb nosaltres, la teva llar estarà sempre il·luminada.

Simplement autosuficient

Disposar d’un sistema autònom no vol dir només tenir energia a qualsevol lloc, vol dir sobretot ser totalment autosuficient i no dependre de recursos externs.

Un sistema aïllat et fa simplement lliure de produir i consumir la teva pròpia energia a la teva manera.

Si està aïllat, és el nostre fort:

Masies aïllades

Sistemes en furgonetes

Bombejos solars d’aigua

Rehabilitació d'instal·lacions existens

Micro-xarxes per a comunitats aïllades

Vols ser més independent energèticament?

Explica’ns ara la teva situació i farem que la instal·lació de casa teva s’adapti a les teves necessitats!

Personalitzat,
fet per a tu

El dimensionat d’aquestes instal·lacions és vital per ajustar la instal·lació als teus hàbits de consum reals. Això evita caure en el “més val que sobri…” i evita pagar-ne les conseqüències.

Abans de fer res avaluarem meticulosament la teva situació per tal de dissenyar una solució que s’adapti totalment a tu i no renunciar al confort d’un subministrament estable gràcies a la flexibilització del consum.

A més a més, aquí tu tens el control. Tots els nostres sistemes disposen d’un monitoratge a través d’un portal intuïtiu i molt potent que també et permet prendre decisions sobre com vols utilitzar i gestionar l’energia. I tot a temps real.

Tots els detalls i control al palmell de la teva mà!

Projectes de Sistemes Aïllats

Solifoc estem convençuts que cal substituir les “transaccions comercials” per “relacions humanes”. Per això estem plenament compromesos amb tu i amb la instal·lació que posem a les teves mans, i això es palpa en els nostres resultats.

Mas Aïllat a Lladó

10 - 01 - 2024

Lladó

Flexibilitat Energètica - Sistemes Aïllats

Projeccte de reconstrucció d'un más aïllat amb un futur centre de ioga i turisme rural. Una instal·lació especialment maca per la ubicació i les persones que l'habiten.

Instal·lacció amb dos inversors, Fronius i Victron, per tenir e màxim de potència disponible, amb 5.4 kWp i 10.8 kWh de bateries.

Casa de palla aïllada

27 - 06 - 2023

Piera

Flexibilitat Energètica - Sistemes Aïllats

Aquest projecte de bioconstrucció ha sigut especialment gratificant per la gent que hi viu allà. Amb només 3 panells aconseguim alimentar tota una casa i especialment l'aigua calenta d'aquesta, gràcies a la bona orientació i la consciencia dels habitants.

1,95 kWp amb una bateria de 5kWh tot controlat amb el sistema Victron

Ampliació en mas aïllat

01 - 08 - 2023

Sales de Lierca

Sistemes Aïllats

Aquest mas aïllat consumia molt diesel pel generador de suport. El consum havia augmentat i per solventar-ho vam afegir un regulador Victron amb 4kWp més i el doble de bateries. Ara el Sol cobreix el 100% de la demanda d'aquesta casa rural.

Petita aïllada a caseta de fusta

03 - 10 - 2023

Cogoleres

Sistemes Aïllats

Una instal·lació amb una sol panell per a cobrir les necessitats esencials elèctriques i donar llum a una caseta que abans utilitzava espelmes.
Perquè les coses petites son les que ens fan grans.

Casa rural aïllada

16 - 05 - 2023

Solius

Flexibilitat Energètica - Sistemes Aïllats

Projecte aillat de la xarxa, amb previsió d'ampliar per a un futur refugi en construcció. En aquest projecte ha sigut imperatiu realitzar una gestió automàtica de la bomba de pou per tal de evitar sobrecàrregues a la instal·lació i solucionar el subministre d'aigua amb un pressupost ajustat als consums.

Els equips Victron ens aporten la seguretat i control per a poder realitzar-ho. 8 panells al teulat amb un total de 3,2 kWp i 7,2 kWh de bateries Pylontech.

info@solifoc
Tlf.: 686761066 / 659393837
Tortellà - Girona